(0)

Selecteer Regio

Linx+ brengt kleur in cultuur

Linx+ is dé cultuurorganisatie bij uitstek om bij aan te kloppen voor een uniek aanbod van culturele activiteiten. Of u nu geïnteresseerd bent in een citytrip naar Berlijn waar de rode geschiedenis wordt ontdekt of in kortingen op activiteiten en evenementen die nét even dat beetje extra bieden, of juist warm loopt voor expo’s en boeken, Linx+ heeft het allemaal in huis.


Linx+ gelooft dat cultuur verder moet gaan dan amuseren. Becommentariërend en engagerend – dát is het soort cultuur waar Linx+ voor gaat. Bertolt Brecht zei dat cultuur geen spiegel moest zijn, maar een hamer die de werkelijkheid vormgeeft en wij zijn het daar van harte mee eens. Cultuur maken en ‘mee doen’, maakt ons bewust, mondig en weerbaar.

Linx+ is een open netwerkorganisatie waarbij een belangrijk deel van het werk nog steeds gedaan wordt door vrijwilligers. In Vlaanderen zijn er ongeveer 150 afdelingen van Linx+ actief op plaatselijk niveau. Klik hier voor een overzicht van de leden van de Algemene Vergadering (Word).

Ontdek de activiteiten van Linx+ op deze website. U kunt zich op de website ook inschrijven via het ZoetZuurZine, het maandelijkse e-zine dat u op de hoogte houdt van alles dat reilt en zeilt binnen Linx+. 

Vlaams ABVV is hoofdsponsor van Linx+.

Downloads

Zoek op trefwoord

cultuur

Terug Top