(0)

Selecteer Regio

Laat je niets meer wijsmaken!

Een studentenjob, de school verlaten, stage lopen, deeltijds gaan leren en werken of een studietoelage aanvragen? Belastingen, kinderbijslag, sociale zekerheid, de papierwinkel? Jouw rechten en plichten? Wij zijn jouw vakbond.


Linx+ Jongeren verzorgt o.a. de service naar jobstudenten: we geven je informatie over je rechten en plichten, we geven raad en steunen je bij problemen. Verder helpen wij jongeren bij de overstap van school naar werk, maar ook schoolgaande jongeren bij de aanvraag van hun studiebeurs of wanneer jongeren deeltijds willen gaan leren of een stage volgen. Op al deze terreinen komen we samen met jou op voor je rechten en informeren we je over je plichten.

Maar Linx+ Jongeren doet nog wel meer interessante dingen. We organiseren ook activiteiten, projecten en acties rond allerlei thema’s die jongeren aanbelangen. Veel aandacht besteden we hierin aan onze centrale waarden, nl. solidariteit, gelijkheid, democratie en rechtvaardigheid.

Zolang je scholier, student of jongere in je wachttijd bent, kan je je gratis aansluiten bij Linx+ Jongeren. Alle scholieren en studenten vanaf 15 jaar zijn welkom!  Je ontvangt dan ook ons driemaandelijks ledenblad Magik? waarin we je op de hoogte houden van alles! 

Contactbon Jongeren


Geslacht

Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid, surf dan naar http://www.vlaamsabvv.be/privacy.

Contact

  • Wim Heylen - Educatief medewerker Jongeren - 015 29 90 45
  • Sarojini Otten - Linx+ Jongerenmedewerker - 014 40 03 18

Zoek op trefwoord

jeugdvakantie jeugdwerkloosheid kinderbijslag Linx+ schoolverlaters wachttijd Working Class Heroes

Terug Top